!!!   Koronavirus og Oliver Twist
Kongsgårdmoen barne- og ungdomsteater (KbuTeater.no) har idag valgt å utsette forestillingene med årets stykke Oliver Twist, grunnet den pågående smittefaren. Vi har hatt forestillinger uten avlysninger i 12 år, men ønsker ikke å ta noen risiko med våre skuespillere og publikum. Alle som har bestilt vil få en mail med tilbud om refusjon av billett. Forestillingene vil bli avholdt så snart situasjonen tillater oss å gjøre dette på en forsvarlig måte.

Med vennlig hilsen
Kongsgårdmoen Barne- og Ungdomsteater v/styret

KONGSGÅRDMOEN BARNE- & UNGDOMSTEATER
PRESENTERER OLIVER TWIST!
Gjør klar lommetørklærne og varm opp lattermusklene, for nå kommer  musikalen om den foreldreløse gutten Oliver Twist til Kongsberg. Musikalen er basert på Charles Dickens roman Oliver Twist.

260-tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB

Jubelen sto i taket da Marit Norendal overrakte gavebrevet fra Sparebankstiftelsen DNB. Støtten på utrolige kr. 260.000,- gir oss endelig mulighet til å kjøpe inn trådløse mikrofoner og lysutstyr. Dette er utstyr som vil komme til stor nytte i oppsetningene våre fremover. De trådløse mikrofonene gir oss mulighet å tilvende skuespillerne på et mye tidligere tidspunkt enn tidligere.