Bli med oss tilbake til 1600-tallet og piratenes verden, og opplev en komisk musikal med action, livlig sang, morsom dans, fengende musikk og ikke minst ellevill humor.

 

Esmeralda, alias Lucky Lu, er kaptein for en gjeng jentepirater også kjent som de lovløse damer. Hun blir bedt om å hjelpe til med å ta tilbake stjålne gulldubloner fra et barnehjem. Hun og hennes mannskap kler seg ut som en teatergruppe som er blitt skipbrudne utenfor Papegøyeøya. På Papegøyeøya blir de møtt av den fjollete guvernøren Don Juan Futon, hans hensynsløse niese Lucretia og hans tjenerskap. Det viser seg at «teatergruppen» ikke er så talentfulle som de later til å være. I fangehullet til guvernøren befinner den udugelige piraten Yoho Hokum og hans piratgjeng seg. Der blir de passet på av General Geronimo og hans menn.


I denne oppsetningen møter du mange komiske karakterer som den alltid sultne piratejenta, Manzana, trollkvinnen Nebula samt en forhekset skatteinnkrever.

Vil piratjentene klare å ta tilbake de stjålne gulldublonene?

Og hvem er denne Slange-Frans Fidoodle som alle er redde for?

Gjør deg klar til en ellevill oppsetning i piratenes verden.

 

Forestillinger

• onsdag 18. april 2018 kl. 18:00
• torsdag 19. april 2018 kl. 18:00
• fredag 20. april 2018 kl. 18:00
• lørdag 21. april 2018 kl. 12:00
• lørdag 21. april 2018 kl. 17:00

 

Billettpris: kr. 130,-


Billetterbestilling

Trykk her for å bestille billetter

Gruppebestillinger

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For bedrifter og organisasjoner tilbys tilsending av faktura i ettertid.
Enkelt bestillinger: www.kbuteater.no